Ge en gåva

Det finns flera olika möjligheter att stödja våra projekt i olika länder. Ge ditt bidrag till Adoptionscentrums insamlingsstiftelse, Föräldralösa barn.

Ge en gåva till Föräldralösa barn

 Betala via din internetbank eller inbetalningskort: PlusGirokonto PG 900989-5 eller BG 900-9895. Ge ett valfritt belopp och skriv ”Föräldralösa barn” i meddelandefältet. Lämna gärna namn och adress, så vi kan nå dig.

Projektförälder

 Som Projektförälder stödjer du Föräldralösa barn med minst 100 kronor i månaden via autogiro. Du hjälper på så sätt - månad efter månad - barn som är berörda av de olika projekt Adoptionscentrum stödjer runt om i världen. Inte bara ett enskilt barn utvalt barn - på ett barnhem eller i ett land - utan barn över hela världen. Genom regelbundna gåvor kan vi planera mer långsiktiga insatser och förändra framtiden för fler barn. Autogiro innebär att du godkänner att Föräldralösa barn drar en summa pengar från ditt kort varje månad. De personuppgifter som lämnas till Föräldralösa Barn kommer att användas för administration och behandlas enligt PUL (personuppgiftslagen). 

Skickar ett SMS till 72930 med texten "familj" och därefter gåvans storlek. Du kan välja att skänka 50, 100 eller 200 kronor.
För att ge en SMS-gåva på 100 kronor skriver man alltså "familj100".

SMS-gåva

Skickar ett SMS till 72930 med texten "familj" och därefter gåvans storlek. Du kan välja att skänka 50, 100 eller 200 kronor.

För att ge en SMS-gåva på 100 kronor skriver man alltså "familj100".

Spara i Swedbank Robur

Att spara i Swedbank Roburs fond lönar sig. Både för dig och för världens barn. Swedbank Robur är stolt över att samarbeta med Adoptionscentrum. Med fonden försöker de nämligen få dina pengar att växa så mycket som möjligt för att fonden ska vara en bra affär för dig, samtidigt som ett värdefullt bidrag går till Adoptionscentrums viktiga arbete med biståndsprojekt. Två procent av din fondförmögenhet går till Adoptionscentrums biståndsarbete.

Mer information om ideellt fondsparande hittar du här.

Gratulationskort

Har någon du känner födelsedag eller annan bemärkelsedag? Istället för blommor och presenter kan du ge en gåva i jubilarens namn. En uppskattat gåva som bidrar till att fler barn får möjighet att växa upp i en familj.

Minnesgåva

Om du vill hedra minnet av någon nära, välj Insamlingsstiftelsen för Föräldralösa barns minnesgåva. Samtidigt som de anhöriga får en personlig hälsning från dig, får Föräldralösa barn ett välkommet stöd i arbetet för barns rätt till familj.

God handling 

Handla på internet och stöd samtidigt Insamlingsstiftelsen för Föräldralösa barn. God handling är en webbsida som gör att du kan shoppa på olika nätbutiker och samtidigt skänka pengar till Föräldralösa barn. Helt enkelt välgörenhet på köpet. www.godhandling.se

 

Har du frågor? Kontakta marie.nilsonne@adoptionscentrum.se eller 08-587 499 45