Ditt stöd behövs!

Föräldralösa Barn är helt beroende av dina gåvor. Ditt stöd är en förutsättning för att våra samarbetspartners runt om i världen ska kunna fortsätta sin dagliga kamp för utsatta barns rättigheter.

Ge ditt bidrag och stöd oss på olika sätt:

Du stödjer oss långsiktigt genom att bli månadsgivare, företagsvän eller fondspara men vi har även andra sätt för dig att bidra till vår verksamhet.

 För oss är trygghet vid insamling viktigt.

 

Vi värnar om en trygg hantering av dina personuppgifter. Vi har nu anpassat oss till den nya dataskyddsförordningen (GDPR). I vår integritetspolicy ser du vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det samt hur de används, sparas och skyddas.

Läs gärna vår integritetspolicy

Bli månadsgivare

Som månadsgivare stödjer du Föräldralösa barn med minst 100 kronor i månaden via autogiro. Godkänn direkt med e-legimitation eller skicka blankett.

Med din gåva blir du projektförälder som månad efter månad hjälper barn som är berörda av de olika projekt vi stödjer runt om i världen.

 Läs mer om hur du blir månadsgivare.

Swish

Nu kan du swisha en gåva till Föräldralösa Barn!
Vårt Swish-nummer är 123 900 98 95 och du väljer själv hur mycket du vill skänka.

 Ge ett bidrag med Swish.

Ge en gåva

Ge en gåva

Du kan ge ditt bidrag till Föräldralösa Barn genom att använda vårt 90-konto för inbetalning. Betala via din internetbank eller inbetalningskort.

 Ge en gåva till oss här.            

                 

Köp ett gåvobevis

Köp ett gåvobevis

Har någon du känner födelsedag eller annan bemärkelsedag? Med vårt Gåvobevis får du en present som passar alla bemärkelsedagar och annat som är värt att uppmärksamma.

  Köp ett gåvobevis här.

Skicka gratulationskort

Skicka ett gratulationskort

Har någon du känner födelsedag eller annan bemärkelsedag? Vårt Gratulationskort kan du skicka direkt till jubilaren som får en present som passar alla bemärkelsedagar och annat som är värt att uppmärksamma.

 Skicka gratulationskort här.

Minnesgåva

Minnesgåva

Om du vill hedra minnet av någon nära, välj Insamlingsstiftelsen för Föräldralösa Barns minnesgåva. Skicka en personlig hälsning samtidigt som Föräldralösa barn får ett välkommet stöd i arbetet för barns rätt till familj.

 Läs mer om minnesgåva här.

Företagsvän

Företagsvän

Som företag kan du stödja vår verksamhet i Föräldralösa Barn genom en gåva. Du blir vår företagsvän och är med och förändrar möjligheterna för barn som inte har några föräldrar.

 Läs hur du blir företagsvän.

Nätköp genom "God handling"

Tänk att kunna stödja Föräldralösa Barn på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är det som kallas ”En god handling”.

 Läs mer om hur du gör.

 

Fondspara med Humanfond

Swedbank Robur erbjuder ideellt sparande i fonder. När du sparar i Humanfond går två procent av din fondförmögenhet till Adoptionscentrums bistånd.

 Läs mer om fondsparande här.