Datum:  2018-01-04

Föreläsning i Stockholm - Både kunskap och hjärta behövs för att arbeta med barn och unga från utsatta miljöer

Hur ser verkligheten ut för barn och unga i Sydafrika?

Hur kan man bygga motståndskraft hos barn och unga som bor på barnhem eller lever i en utsatt miljö?

Tisdagen den 30 januari har du möjlighet att träffa Sandra Oosthuizen från NACCW, National Association of Child Care Workers i Sydafrika. NACCW är en av våra samarbetsorganisationer som i många år framgångsrikt arbetat med att förbättra omhändertagandet av barn och unga som lever i utsatthet i Sydafrika genom att utveckla nya arbetsmetoder, modeller och utbilda personal. Kom och lyssna på Sandra dela med sig av sina personliga erfarenheter, sitt arbete och berätta om samarbetet med Adoptionscentrum.

 

 

 

Jag har arbetat med barn sedan 1989, då jag började arbeta på ett barnhem. Jag saknade då utbildning för mitt arbete, vilket ledde till att jag kom i kontakt med NACCW som är en medlemsorganisation för social pedagoger.  2001 började jag arbeta här. Jag älskar mitt arbete och är stolt över vårt arbete för  barn och unga i Sydafrika och att deras bästa alltid är främsta fokus för oss, berättar  Sandra Oosthuizen.

 

Tid: Tisdagen den 30/1 klockan 18:15 – 19:30, mingel och fika från 18:00

Plats: IOGT-NTO gården i Klara
Klara Södra Kyrkogata 20, Stockholm

Vi bjuder på fika från klockan 18:00

Antalet platser är begränsat så anmäl dig till Christina Gibson på e-post christina.gibson@adoptionscentrum.se senast den 23/1.

Hjärtligt välkommen !

Världsdel:Afrika
Land:Sydafrika
Typ av aktivitet:Föreläsning