Ditt stöd är avgörande

Miljoner barn i världen uppskattas bo på barhem. Många separeras från sina familjer i onödan. Många separeras från sina familjer i onödan. Barn som bor på barnhem far ofta illa. Det är ensamma och utlämnade, och får inte den trygghet de behöver. Vi arbetar därför för att stödet styrs om från att stötta barnhem till förebyggande stöd och till att stärka familjer som lever i utsatthet.

Genom att skänka en gåva till vår verksamhet bidrar du till att fler barn får möjlighet till en trygg barndom, till utveckling, utbildning och skydd. Alla summor, stora som små, är med och gör skillnad.

Varmt tack för din gåva !

Swisha din gåva till 900 98 95 eller välj den givandeform som passar dig bäst.

 För oss är trygghet vid insamling viktigt.

Skattereduktion

Du får skattereduktion för gåvor till Föräldralösa Barn. Läs mer här.

Vi värnar om en trygg hantering av dina personuppgifter. Vi har nu anpassat oss till den nya dataskyddsförordningen (GDPR). I vår integritetspolicy ser du vilka uppgifter vi samlar in, varför vi gör det

 

 

Swish

Nu kan du enkelt swisha din gåva till Föräldralösa Barn! Vårt Swish-nummer är 900 98 95 och du väljer själv hur mycket du vill skänka.

              Eller scanna QR koden nedan

 

 

Bli Projektfadder

Som månadsgivare stödjer du Föräldralösa barn med minst 100 kronor i månaden via autogiro. Godkänn direkt med e-legimitation eller lägg in direkt på din bank.

Med din gåva blir du Projektfadder som månad efter månad hjälper barn som är berörda av de olika projekt vi stödjer runt om i världen.

 Läs mer om hur du blir Projektfadder.

 

Ge en gåva

Ge en gåva

Du kan ge ditt bidrag till Föräldralösa Barn genom att använda vårt 90-konto för inbetalning. Betala via din internetbank eller inbetalningskort.

 Ge en gåva till oss här.            

                 

Skicka gratulationskort

Skicka ett gratulationskort

Har någon du känner födelsedag eller annan bemärkelsedag? Vårt Gratulationskort kan du skicka direkt till jubilaren som får en present som passar alla bemärkelsedagar och annat som är värt att uppmärksamma.

 Skicka gratulationskort här.

Minnesgåva

Minnesgåva

Om du vill hedra minnet av någon nära, välj Insamlingsstiftelsen för Föräldralösa Barns minnesgåva. Skicka en personlig hälsning samtidigt som Föräldralösa barn får ett välkommet stöd i arbetet för barns rätt till familj.

 Läs mer om minnesgåva här.

Företagsvän

Företagsvän

Som företag kan du stödja vår verksamhet i Föräldralösa Barn genom en gåva. Du blir vår företagsvän och är med och förändrar möjligheterna för barn som inte har några föräldrar.

 Läs hur du blir företagsvän.

Nätköp genom "God handling"

Tänk att kunna stödja Föräldralösa Barn på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är det som kallas ”En god handling”.

 Läs mer om hur du gör.

 

Fondspara med Humanfond

Swedbank Robur erbjuder ideellt sparande i fonder. När du sparar i Humanfond går två procent av din fondförmögenhet till Adoptionscentrums bistånd.

 Läs mer om fondsparande här.