Styrelsen

Det är vi som är medlemmar i styrelsen 2022:

Styrelsen

 

Linda Johansson, ordförande
Om Linda:
Jag är adopterad via Adoptionscentrum 1979, och kom till Sverige tre månader gammal. Det perspektivet tar jag med mig in i min roll som styrelseledamot, och jag gick med i AC igen i vuxen ålder september 2018. Har sedan 35-års åldern skrivit om adoption, samt varit aktiv i forum och grupper på nätet. Gick in i styrelsen 2019 då jag tror att vi med enade krafter kan lyfta upp adoptionsrelaterade frågor på agendan när det behövs. Jag vill också verka för samhörighet och en normalisering av den här typen av familjebildning.
 

Theresa Glifstam, vice ordförande 
Om Theresa:  Äntligen mamma till en pojke från Sydkorea. Vi har varit en familj i tre år och han var knappt 1,5 år när vi fick varandra. Jag gick med i styrelsen 2020 för att vi nu landat som familj o det är dags att engagera sig!

Petra Wiberg, kassör
Om Petra:
Mamma till en pojke som är adopterad från Kina. Han adopterades 2014 och var nästan 3 år när vi fick varandra. Jag har varit med i Adoptionscentrum Skånes styrelse sedan 2017 och är kassör i styrelsen sedan 2018. Gift med Jörgen och bor i Oxie. 

 

Vill du ha kontakt med oss skriv till:
acskane@outlook.com eller via vår Facebooksida (meddelande) 
https://www.facebook.com/acskanesocialamedier/