Välkommen

Välkommen till hela Stockholms gemensamma lokalavdelning!

Sedan juni 2019 är AC Stockholm Norr och AC Stockholm Söder en lokalavdelning. Vi heter AC Stockholm helt enkelt!

Håll dig uppdaterad i våra informationskanaler som hemsida, Facebook och vårt nyhetsbrev.

Här på hemsidan under rubriken utbildningar och aktiviteter hittar du vad vi erbjuder med anknytning till adoption och du kan lätt anmäla dig.

Medlemsbladet ACSTHLM

Skickas ut till alla medlemmar i Stockholm ett par gånger per år. Innehåller information om våra aktiviter. Vi återkommer med information kring nästa informationsutskick. 

Corona ställer för tillfället till det för oss. Vi har pausat fler av våra pågående och planerade aktiviteter under våren. Håll koll på uppdateringar så fort vi har mer information.

Pågående och planerade aktiviteter 

Välkommen till en dag på Skansen med oss den 19/9. Vi bjuder på inträde, bullar och dricka till barnen. Läs mer här och anmäl dig.

Vi återupptar vår Biblioterapeutisk bokcirkel igen med start 10 september, inbjudan med anmälan finns här på hemsidan.

Studiecirkeln Inför mötet med barnet som vi hade tänkt i maj/juni ställdes tyvärr in. Men vi har nu ett nytt datum inplanerat den 10 oktober. Anmälan hittar du här.

Har du förslag eller idéer på aktivitet? Kontakta oss direkt här.

Bidrag för lägerverksamhet

För ungdomar som medverkar vid sommarens äventyrsläger för adopterade kommer vi att behandla ansökan om bidrag. Lägret arrangeras av Peter Högman och du har mer information om lägret och anmälan här. Vi beviljar max 2000 kr i bidrag och summan betalas ut efter genomfört läger. Fyll i den här blanketten och skicka in den tillsammans med kvitto på betalningen.