Välkomna till Adoptionscentrum Sydöst 2020!

Vi ser fram emot ett spännande år med just dig. Tillsammans kan vi göra underverk!

AC Sydöst vänder sig till adoptivfamiljer, adopterade eller andra som är nyfikna på adoption i Blekinge, Kronoberg och Kalmar län.

Hos oss träffas medlemmar som vill träffa andra i samma situation. Vi anordnar träffar med aktiviteter för barn och vuxna. 

Vad 2020 bär med sig vet vi ju inte säkert förrän när vi ser bakåt i backspegeln. Inom kort har vi årets första styrelsemöte och därmed det sista för sittande styrelse. Den 29e februari är det dags för årsmöte och val av ny styrelse för 2020.

Vi har alltid plats för nya kompisar i styrelsen. Ta kontakt med vår ordförande om du funderar på om det kan vara något för dig!

Kanske kan du tipsa oss om någon spännande föreläsning, kanske vill du ordna en träff med andra adopterade, kanske har vi sommarfest? Vem vet. Vi är öppna för alla förslag.

Vi informerar om vår verksamhet och våra aktiviteter via hemsidan, e-post/brev och på Facebook. Det är viktigt att du har en uppdaterad adress och e-postadress hos AC för att vi ska kunna nå dig.

Följ oss på Facebook 
På Facebook finns en stängd grupp för AC Sydösts medlemmar. Här kan vi kommunicera med varandra och här lägger styrelsen ut information om kommande aktiviteter. Vill du gå med i gruppen? Mejla till vår ordförande Jessica Lindkvist essa.li@hotmail.com