Gruppåterresa till Sydkorea 2020

Lördag, 13 Juni 2020, 00:00 - 00:00 Seoul

Registrera dig

Klicka här för att anmäla dig till denna händelse.

Nu går det anmäla sig till gruppåterresan till Sydkorea under 2020. 

Den 13 till 19 juni 2020 kommer personal från Adoptionscentrum att vara i Seoul, för att finnas till hands för adopterade och adoptivfamiljer som följer med på vår arrangerade gruppåterresa. Tanken med vår närvaro är att du som åker ska få stöd och hjälp på plats, speciellt kring det som gäller adoption och rötter. Samtidigt har du stor frihet och möjligheter till egna önskemål om vad du vill göra och hur länge du vill vara i Sydkorea.

Så här ser ramarna ut:

Resa Varje sällskap bokar och betalar flygresan själv. Vi rekommenderar att ni anländer till Seoul fredagen den 12 juni eller förmiddagen den 13 juni 2020.

Boende Alla sällskap bor på Hotel President i centrala Seoul. Rummen bokas av oss på Resor och Rötter. Ni betalar kostnaden för boendet själva.

Vi har rum reserverade för perioden 12 till 19 juni. Kortare vistelse är möjligt för den som önskar. Önskar ni en längre vistelse går det att ordna om ni meddelar oss i god tid. Kostnaden för boendet är cirka 1 200 kronor per natt för ett dubbelrum (kostnaden kan variera beroende av växelkursen).

Söka rötter Du som är intresserad av att söka dina rötter, kan läsa mer om processen under fliken Röttersökning. Om du inför resan vill starta en sökning behöver du kontakta oss snarast. Det är nödvändigt för att vi ska hinna genomföra din röttersökning innan resan påbörjas. Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken Om oss ovan. Alla som söker rötter i samband med resan inbjuds till en förberedande workshop via Skype.

Fosterfamilj Det går att önska ett möte med fosterfamilj. I samband med anmälan kan du meddela oss det.

Program Här finns information om programmet för 2019. Programmet för 2020 kommer att se liknande ut.

Kostnad Kostnaden är preliminärt beräknad och kommer att landa på cirka 4000 kronor per deltagare (det är samma avgift för alla deltagare i gruppen). Avgiften omfattar en lunch och en middag i Seoul, besök på SWS och barnhem, råd och stöd före, under och efter vistelsen i landet, en informationsträff före resan och en återträff efter resan på Adoptionscentrums kansli i Sundbyberg. Kostnad för resor, ev avbeställningsskydd, boende och mat tillkommer.

Informationsträff Alla som anmält sig inbjuds till en informationsträff på Adoptionscentrums kansli i Sundbyberg under våren. Datum fastställs efter anmälningstidens utgång. Den som ska åka bör vara med på träffen för att ta del av information och träffa de andra som ska vara med under resan.

Återträff Om intresse finns träffas vi i Sundbyberg igen under hösten, för att dela erfarenheter och titta på bilder från Sydkorea.

Anmälan Registrera er anmälan digitalt. När det är gjort kommer ni att få en blankett som ni ska fylla i med mer specifika uppgifter för resan. Skicka er anmälan till Adoptionscentrum senast 31 mars 2020. För att gruppåterresan ska bli av krävs det att minst 12 deltagare anmäler sig.

Medlemskap Adoptionscentrum kan bara arrangera den här typen av program för medlemmar. Därför måste alla deltagare vara medlemmar i Adoptionscentrum från anmälan och under 2020. Läs mer om medlemskap under fliken Medlem ovan.

Arrangör :  Resor och Rötter
Kostnad :  Ca 4000 per deltagare
Sista anmälningsdag: 2020-03-01
Antal anmälda: 33
Intern avdelning:Resor och Rötter
Land:Sydkorea
Ämne:Adopterad