Workshop - Anmälan

Måndag, 02 September 2019, 17:00 - 19:00 Videomöte - Skype

Registrera dig

Klicka här för att anmäla dig till denna händelse.

Publ. 2019-02-04  Den 2 september 2019 kommer vår verksamhet Resor och Rötter att hålla årets andra workshop för dig som är adopterad och funderar på att starta en röttersökning. Första workshopen är full. Workshopen är första steget för att kunna starta din röttersökning med hjälp av Adoptionscentrum.

Del 1: Workshopen kommer bland annat att ta upp hur Adoptionscentrum arbetar med röttersökningar i olika länder och vad som kan vara bra att fundera på och vara medveten om inför en sökning. Del 1 är obligatorisk.

Del 2: Innan workshopen kommer deltagarna att få diskussionsfågor att fundera över. Sista delen av workshopen kommer deltagarna att få utrymme att diskutera och reflektera kring frågorna tillsammans. Det för att kunna öppna upp för ett nätverkande mellan adopterade som går i liknande tankar.

Workshopen kommer att hållas digitalt via Skype. För att kunna delta behöver du tillgång till en god internetuppkoppling, en dator eller en smartphone med Skype- och videofunktion. Du behöver vara medlem i Adoptionscentrum för att kunna delta.

VIKTIGT!

När du anmäler dig, skriv vilket som är ditt ursprungsland under "Övrig Information".

Du kan endast anmäla en deltagare per dator/mobil. Om ni blir fler deltagare, skriv det under "Övrig Information".

Arrangör :  Resor och Rötter
Kostnad :  Ingen
Sista anmälningsdag: 2019-08-19
Antal anmälda: 26
Typ av aktivitet:Utbildning
Intern avdelning:Resor och Rötter
Ämne:Adopterad