Hej och välkommen!

Förbundet Adoptionscentrum grundades 1969 och är en partipolitisk och religiöst obunden förening. Adoptionscentrum har drygt 4 000 medlemsfamiljer i 22 lokalavdelningar. Avdelningarna anordnar aktiviteter,  utser  Adoptionscentrums styrelse och beslutar om förbundets verksamhets och stadgar.

Lokalavdelningen Adoptionscentrum Stockholm Norr är en aktiv ideell förening. Vårt mål är att vi som adoptivfamiljer ska känna att vi har nytta och utbyte av varandras erfarenheter.

Vår styrelse består av medlemmar som nyligen är hemkomna med barn, är familj sen flera år, som väntar eller som själva är adopterade. Mångfald är viktigt för vår lokalavdelning.

Adoptionscentrum Stockholm Norr arrangerar aktiviteter, föreläsningar och enklare fikakvällar för att utbyta erfarenheter med varandra. Vi är också aktiva i arbetet med att påverka och driva frågor kring adoption i samhället.

Vi tar tacksamt emot tips på aktiviteter, kurser och annat som rör adoption. Om du är intresserad av att arbeta ideellt med adoptionsfrågor och samtidigt få ett värdefullt kontaktnät, mejla då gärna till oss på stockholmnorr@adoptionscentrum.se

Gilla oss även på Facebook, sök efter Adoptionscentrum Stockholm.

För att få den senaste infomation så kan du prenumerara på vårt månadsbrev.

 

Välkommen!