Vintern är här

Äntligen vinter och vi har många spännande aktiviteter att se fram emot med Adoptionscentrum Stockholm Söder. Gå in på vår sida för utbildningar och aktiviteter för att se vad du kan anmäla dig på redan nu.

Tyvärr är vår populära skidresa till Romme Alpin redan fullbokad. Vi kan endast ta emot anmälan till vår reservlista. Det blir en härlig vårskidåkning och utflykt för hela familjen när vi drar iväg lördagen den 17 mars. Vi har 64 platser i vår abonnerade buss som avgår från Klarabergsviadukten. 

Vad gäller vinteraktiviteter på närmre håll så är det vinterkul och och pulkaåkning vid Lida friluftsgård den 17 februari. Naturligtvis avgör snömängden vad man kan göra men Lida satsar hårt med snökanoner och vi bjuder på korvgrillning, fika och festis. Anmälan ligger ute nu här på hemsidan.

Missa inte vårt årsmöte som är den 21 februari. I år med en kort föreläsning från Adoptionscentrum och buffé tillsammans med Stockholm Norr. Läs mer här.

Håll dig uppdaterad i våra informationskanaler som hemsida, Facebook och vårt nyhetsbrev.

Här på hemsidan under rubriken utbildningar och aktiviteter hittar du vad vi erbjuder med anknytning till adoption och du kan lätt anmäla dig.