Välkommen

Välkommen till hela Stockholms nya gemensamma lokalavdelning.

Sedan juni är AC Stockholm Norr och AC Stockholm Söder en lokalavdelning. Vi heter nu AC Stockholm helt enkelt!

Den riktiga vintern har låtit vänta på sig här i Stockholm men vi planerar ändå för trevliga vinteraktiviteter utomhus. Håll utkik här på hemsidann och via vårt nyhetsbrev.

Håll dig uppdaterad i våra informationskanaler som hemsida, Facebook och vårt nyhetsbrev.

Här på hemsidan under rubriken utbildningar och aktiviteter hittar du vad vi erbjuder med anknytning till adoption och du kan lätt anmäla dig.

Medlemsbladet ACSTHLM

Skickas ut till alla medlemmar i Stockholm ett par gånger per år. Innehåller information om våra aktiviter. Nästa nummer utkommer v 4 2020.

Spännande aktiviteter i vinter

Vi organiserar för närvarande en uppföljare till vår Biblioterapeutisk bokcirkel. Inbjudan och anmälan kommer här på hemsidan.

Håll också ögonen öppna för arrangemang efter vimntyeraktiviteter som skridskoåkning, klättring och vår populära pulkadag på Lida den 15 februari.

Dessutom förstås vår mycket populära skidresa till Romme. Det här året kommer vi försöka ordna med 2 bussar. Vi åker lördagen den 7 mars och inbjudan kommer i nästa nummer av tidningen och anmälan sker här på hemsidan lördag 25/1 kl 10.00.

Årsmöte i den nya avdelningen Stockholm

Dags för första årsmötet för vår nya lokalavdelning. Reservera datumet torsdag den 20 februari kl 18.30. Du hittar kallelse och anmälan här. 

Bidrag för lägerverksamhet

För ungdomar som medverkar vid sommarens äventyrsläger för adopterade kommer vi att behandla ansökan om bidrag. Lägret arrangeras av Peter Högman och du har mer information om lägret och anmälan här. Vi beviljar max 2000 kr i bidrag och summan betalas ut efter genomfört läger. Fyll i den här blanketten och skicka in den tillsammans med kvitto på betalningen. Detta gäller för medlemmar i både Stockholm Söder och Norr.